Bloembakken

Maak gebruik van onze bloembakkenservice. Wij vullen uw bloembakken, potten, manden ... op met de mooiste plantencombinaties. En dit allemaal met bloemen uit onze eigen kwekerij! Kwaliteit verzekerd!

Foto's van bloembakken gevuld met zomerbloeiers : via deze link

Foto's van bloembakken gevuld met najaarsplanten : via deze link

Wij hebben immers de ervaring en de kennis : wij weten hoe een plant uitgroeit : is het een sterk woekerende plant of groeit ze traag uit? Ook de standplaats van uw bakken is belangrijk (zonnig of schaduw).

U kiest de bloemen die u erin wenst, en wij planten ze. U betaalt enkel de bloemen en de potgrond. Wij gebruiken voor het vullen van uw bloembakken de beste professionele potgrond met daarin vermengd traagwerkende voeding (basisvoeding voor de eerste 6 weken).

We helpen u natuurlijk graag met het samenstellen van uw combinatie, of u laat u inspireren door de talloze uitvergrote foto's in de serre, of door onze reeds opgevulde exemplaren.

Of u gaat de bloemen uitzoeken in de serre, en wij planten ze voor u.

Wij vullen uw bloembakken direct op, of indien u dat wenst, kan u ze op een afgesproken dag afhalen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze in de serre te laten staan om op te kweken tot u deze komt halen. Wij onderhouden uw bakken in de meest ideale omstandigheden. Sommigen brengen hun bloembakken binnen vooraleer ze op vakantie vertrekken en komen ze dan bij thuiskomst ophalen (slechts mogelijk tot begin juni en zeker datum afspreken!).

Er is natuurlijk ook een hele grote keuze uit reeds gevulde potten, manden, bakken, enz.

Rond 20 april starten we met het planten van de zomerbloeiers, en dit zolang we er beschikbaar hebben (dit is meestal tot ong 10 juni).

De hanging baskets worden vroeger gevuld (dan zijn de plantjes nog jong om tussen de gaatjes opzij te steken), die mogen binnengebracht worden vanaf einde maart.

In de maand oktober kan u bij ons terecht voor de najaarsbeplanting.

Tips voor het onderhoud van uw bloembakken : via deze link

Contacteer ons

Eeksken 6,
9940 Sleidinge,
België

info@bloemisterijbraeckman.be
GSM: +32 (0)473 93 46 88
Tel: +32 (0)9 357 57 82
Fax: +32 (0)9 357 22 34